Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-07@10:00:59 GMT

کودکان مبتلا به اُمیکرون چه علائمی دارند؟

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۷۶۹۷۶

کودکان مبتلا به اُمیکرون چه علائمی دارند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دکتر شمس‌الله نوری‌پور با اشاره به افزایش میزان ابتلای کودکان به کرونا اظهار کرد: از ابتدای بهمن‌ ماه و با شیوع سویه اومیکرون در کشور، میزان مراجعات بیمارانی که علائم منطبق بر اومیکرون دارند به بیمارستان مفید افزایش یافته است.

افزایش ۲ تا ۳ برابری مراجعه کودکان کرونایی به بیمارستان مفید

وی با بیان این‌که بیمارستان مفید پذیرش بیماران در بازه سنی نوزادان تا ۱۸ ساله‌ها را انجام می‌دهد، افزود: از دی‌ ماه تاکنون میزان مراجعات بیماران (کودکان) به بیمارستان مفید دو تا سه برابر شده و در بخش‌های کرونا افزایش تعداد بستری‌ها را شاهد هستیم؛ تعداد بیماران سرپایی و بستری در اورژانس به ویژه اورژانس تنفسی افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کدام کودکان در معرض خطر مرگ ناشی از ابتلا به کرونا قرار دارند؟

نوری‌پور در پاسخ به سؤالی مبنی بر میزان مرگ و میر کودکان مبتلا به اومیکرون تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا، مرگ و میر بیشتر در کودکانی رخ داده که دچار بیماری‌های زمینه‌ای بوده‌اند.

به گفته وی عمده مرگ‌ومیرهای ناشی از کرونا در کودکانی رخ می‌دهد که دچار نقص ایمنی، مشکلات قلبی ـ ریوی ژنتیکی و مادرزادی، مشکلات عصبی تکاملی، نارسایی کلیه و دیابت هستند همچنین کودکانی که شیمی‌درمانی می‌شوند یا داروهایی مصرف می‌کنند که تضعیف‌کننده سیستم ایمنی هستند، ممکن است در معرض خطر مرگ و میر قرار گیرند؛ در کودکانی که سیستم ایمنی سالم دارند مرگ و میر کمتر رخ می‌دهد.

علائم شایع اومیکرون در کودکان چیست؟

رئیس مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مفید درباره علائم شایع اومیکرون در کودکان گفت: طیف علائم اومیکرون در کودکان می‌تواند از بی‌علامتی تا علائم تنفسی و گوارشی و ... باشد؛ اومیکرون سویه‌ای است که علائم شایع آن علائم تنفسی و مشابه سرماخوردگی است؛ گلودرد، سرفه، آبریزش بینی، اشک‌ریزش، عطسه و تب از این علائم است.

نیمی از کودکان کرونایی تب دارند

نوری‌پور ادامه داد: در ۴۰ تا ۵۰ درصد موارد کودکان مبتلا به کرونا، با تب به بیمارستان مراجعه می‌کنند؛ گاهی نیز علائم ابتلا به کرونا ممکن است شامل لرز و بدن‌درد، کوفتگی، بی‌حالی، ضعف عضلانی، بی‌اشتهایی، علائم گوارشی مانند اسهال و استفراغ و درد شکم و علائم عصبی مثل تشنج باشد.

رئیس بیمارستان کودکان مفید بر لزوم انجام واکسیناسیون کودکان تأکید و بیان کرد: طی ماه‌های گذشته و با روی کار آمدن دولت جدید و سیاست‌های وزارت بهداشت، شاهد افزایش تزریق واکسن کرونا و کاهش مرگ و میر بیماران بوده‌ایم؛ در حال حاضر نیز بر اساس تصمیم وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا کودکان ۵ تا ۱۲ ساله نیز جزو گروه هدف واکسیناسیون هستند و امیدواریم با تزریق واکسن کرونا به کودکان، میزان ابتلا و بستری در این گروه سنی نیز کاهش یابد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام /

کد خبر: 1129965 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا بیمارستان مفید مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۶۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت گفت: تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان انجام شود.

به گزارش مشرق، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، اظهار کرد: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هرگونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن