Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک کارآفرین با اهدای یک دستگاه «اُسیلومتری» به بیمارستان کودکان مفید، امکان تشخیص آسان تر و سریعتر بیماری های تنفسی و عوارض ریوی ناشی از ویروس کرونا برای کودکان مراجعه کننده و سایر بیماران را فراهم کرد.

 

به گزارش پول نیوز، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کودکان و نوزادان مفید با حدود نیم قرن سابقه، پرمراجعه کننده ترین بیمارستان ایران در حوزه کودکان است به نحوی که روزانه بین 700 تا هزار کودک برای دریافت خدمات درمانی به آن مراجعه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از این کودکان به بیماری های تنفسی مبتلا هستند که تا قبل از اهدای دستگاه «اُسیلومتری» توسط بانک کارآفرین، امکان تشخیص میزان درگیری ریوی آنها با سختی هایی همراه بود.

شریف ترکمن نژاد مدیر بیمارستان مفید با بیان اینکه برای تشخیص بیماری های ریوی معمولا از دستگاه اسپیرومتری استفاده می شود که احتیاج به همکاری بیمار دارد، گفت: «برای استفاده از این دستگاه، بیمار باید نفس عمیق بکشد و در دستگاه فوت کند اما اینکار برای کسانی که مشکل ریوی دارند، سخت و دشوار است. به خصوص اگر کودک باشد، نمی تواند همکاری مناسبی داشته باشد به همین دلیل به یک دستگاه ویژه احتیاج داشتیم که راحت تر بتواند ما را در تشخیص بیماری های تنفسی و عوارض ناشی از ویروس کرونا کمک کند.»

وی ضمن تشکر از اقدام بانک کارآفرین در اهدای دستگاه «اُسیلومتری» به بیمارستان مفید، ادامه داد: «با استفاده از این دستگاه، فقط کافی است کودک به طور طبیعی نفس بکشد تا اگر مشکل ریوی داشت، تشخیص داده شود. تهیه این دستگاه خیلی برای ما اهمیت داشت چون با دستگاه های قدیمی معمولا میزان درگیری ریه به شکل دقیق تشخیص داده نمی شود و نیاز به آزمایش های بیشتری وجود دارد اما دستگاه جدید، تمام این فرآیند را تسریع و تسهیل می کند. ما از بانک کارآفرین بسیار ممنونیم که این خدمت ارزشمند را انجام دادند.»

دستگاه «اُسیلومتری» قابلیت های مهمی دارد که یکی از مهم ترین آنها، کمک به تشخیص صحیح و سریع عوارض ریوی ناشی از بیماری کروناست. موضوعی که سید احمد طباطبایی، فوق تخصص ریه کودکان بیمارستان مفید نیز بر آن تاکید دارد. وی با اشاره به این موضوع گفت: «برای استفاده از دستگاه های قدیمی باید به بیمار آموزش هایی داده شود اما با دستگاه جدید با یک تنفس معمولی، اطلاعات مورد نیاز استخراج می شود و در اختیار پزشک قرار می گیرد. وجود این دستگاه برای تشخیص عوارض تنفسی ناشی از ویروس کرونا هم بسیار مهم است؛ به خصوص در دوران پساکرونا چون در آن زمان با بیماری های تنفسی خیلی جدی مواجه خواهیم بود.»

بانک کارآفرین در راستای ایفای مسوولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ انسان دوستی، دستگاه «اُسیلومتری» را به بیمارستان مفید اهدا کرده است و براساس برنامه ریزی های انجام شده، در این مسیر به حرکت خود ادامه خواهد داد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک کارآفرین کرونا ریه تنفس بیمارستان مفید بیماری های تنفسی بیمارستان مفید بانک کارآفرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۲۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز جهانی آسم ۱۴۰۳ + تاریخچه، شعار و پوستر World Asthma Day

روز جهانی آسم (World Asthma Day) هر سال در اولین سه‌شنبه می مصادف با ۷ می ۲۰۲۴ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزار می‌شود. شعار این روز در سال ۲۰۲۴، «آموزش آسم قدرت می‌بخشد» تعیین شده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، اولین سه‌شنبه ماه می هر سال، روز جهانی آسم (World Asthma Day) و هدف آن گسترش آگاهی در مورد افرادی است که از این بیماری رنج می‌برند. این روز برای افزایش آگاهی در مورد بیماری‌های تنفسی و گرد هم آوردن متخصصان مراقبت‌های بهداشتی برای کمک به بیماران تعیین شد و در سال ۲۰۲۴ مصادف با هفتم می (هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزارمی‌شود.

آسم یک مشکل شایع در سراسر جهان و یک بیماری مزمن مجاری هوایی است. در این بیماری بروز التهاب در مجاری هوایی منتهی به ریه‌ها موجب انسداد و مشکلات تنفسی می‌شود.

تاریخ روز جهانی آسم ۱۴۰۳

تاریخ روز جهانی آسم ۱۴۰۳، هفتم می ۲۰۲۴ مصادف با هجدهم اردیبهشت است.

تاریخچه روز جهانی آسم

آسم یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مزمن غیرواگیر است که بیش از ۲۶۰ میلیون نفر را مبتلا می‌کند و سالانه مسئول بیش از ۴۶۰ هزار مرگ در سراسر جهان است که بیشتر آن‌ها قابل پیشگیری هستند. میزان مرگ‌ومیر ناشی از آسم از دهه ۱۹۸۰ تقریباً دو برابر شده است.

تاریخچه آسم در چین به سال ۲۶۰۰ قبل از میلاد می‌رسد و مصر باستان نیز علائم تنگی نفس و مشکلات تنفسی را در متون خود ذکر کرده است. بقراط (۴۶۰ تا ۳۷۰ قبل از میلاد) اولین کسی بود که وضعیت موجود در یونان باستان را توصیف و آن‌ها را با محرک‌های محیطی و مشاغل و حرفه‌های خاص مرتبط کرد. حدود ۱۰۰ سال قبل از میلاد نیز آرتائوس کاپادوکیه تعریف مفصلی از آسم ارائه کرد که شبیه نحوه درک بشر امروزی از پیشرفت این بیماری است.

رومیان باستان نیز به بررسی این وضعیت پرداختند و سال ۵۰ پس از میلاد، پلینی بزرگ ارتباط بین گرده گل و مشکلات تنفسی را کشف کرد. او یکی از اولین کسانی بود که داروی اپی‌نفرین را به‌عنوان یک نوع تسکین سریع درمان آسم توصیه کرد.

قرن نوزدهم دکتر هنری اچ سالتر توصیف‌های پزشکی دقیقی از آنچه ارائه کرد که در طول حملات آسم در ریه‌ها اتفاق می‌افتد. یکی از بنیان‌گذاران دانشکده پزشکی جان هاپکینز، ویلیام اوسلر، در سال ۱۸۹۲ به شباهت‌هایی بین آسم و شرایط آلرژیک و محرک‌های خاص آسم مانند آب‌وهوا، احساسات شدید و رژیم غذایی اشاره کرد. دهه ۱۹۸۰ زمان تمرکز بر اهمیت سیستم ایمنی بود و درک بهتری از آسم به‌عنوان یک بیماری التهابی مشاهده شد. در این دوره پزشکان نیاز به مدیریت آسم را حتی در صورت نداشتن علائم برجسته کردند. دستگاه‌های استنشاقی درمان آسم نیز در سال ۱۹۵۶ ساخته شد.

سازمان جهانی آسم (جینا) در سال ۱۹۹۳ تأسیس و اولین روز جهانی آسم که توسط جینا سازماندهی شده است، در سال ۱۹۹۸ برگزار شد. روز جهانی آسم هر سال با هدف گسترش آگاهی در مورد چالش‌های پیش‌روی مبتلایان به این بیماری برگزار می‌شود و هدف آن گرد هم آوردن پزشکان، بیماران و سازمان‌ها برای توانمندسازی افراد مبتلا به آسم و ایجاد زندگی بهتر برای آن‌ها است.

شعار روز جهانی آسم ۲۰۲۴

شعار روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴، «آموزش آسم قدرت می‌بخشد» تعیین شده است. جینا با انتخاب این شعار بر نیاز به توانمندسازی افراد مبتلا به آسم برای تشخیص و مدیریت بیماری خود با آموزش مناسب تأکید و از متخصصان مراقبت‌های بهداشتی درخواست کرد تا آگاهی خود را در مورد این بیماری و مرگ‌ومیر ناشی از آن، همچنین شواهد منتشر شده در مورد مدیریت مؤثر آسم افزایش دهند تا به اطلاعات قابل اعتماد و درمان بهینه برای بیماران خود مجهز شوند.

کد خبر 751218

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • روز جهانی آسم ۱۴۰۳ + تاریخچه، شعار و پوستر World Asthma Day
  • اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۳
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور