Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقی دارا فوق تخصص گوارش و کبد اطفال بیمارستان کودکان مفید از شرایط قرمز این بیمارستان و افزایش شمار کودکان زیر 17 سال به کرونای انگلیسی خبر داد.

به گزارش برنا؛ برخلاف روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا در کشور که تحقیقات نشان می‌دادند ابتلا به کرونا در کودکان بسیار کمتر و خفیف‌تر از افراد با سنین بالا است، اکنون با شیوع گسترده گونه جهش‌یافته انگلیسی درصد ابتلای کودکان به کرونا نیز افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید بدانیم که اگر در موج‌های پیشین، ابتلا و مرگ و میر بر اثر کرونا بیشتر مربوط به سالمندان بود، اما درحال حاضر کودکان، نوزادان و گروه‌های سنی نوجوان و جوان نیز درگیر این ویروس هستند و حتی مرگ نیز در میان آن‌ها رخ می‌دهد.

به گفته رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا نیز امکان ابتلا به کرونای انگلیسی در کودکان و نوجوانان بیش از دیگر افراد وجود دارد. با توجه به آخرین آمار جان‌باختگان بر اثر کرونا در 24 ساعت گذشته که عدد 155 را نشان می‌دهد، آمار جان باختگان کرونا در کشور برای چندمین بار سه رقمی شد که این بار افرادی در تمامی سنین از جمله کودکان ممکن است در میان این آمار باشند.

نقی دارا، فوق تخصص گوارش و کبد اطفال و عضو کمیته پیوند بیمارستان کودکان مفید و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار برنا با اشاره به ابتلای کودکان به کرونا به ویژه گونه جهش‌یافته و انگلیسی آن گفت: در حال حاضر به دلیل افزایش ابتلای کودکان به ویژه کودکان زیر 17 سال به بیماری کرونا، وضعیت بیمارستان مفید نیز در شرایط اضطراری و قرمز قرار دارد و تمام بخش‌ها اعم از بخش کووید 19، آی‌سی‌یو و همچنین بخش عفونی کووید 19 در مرز تکمیل ظرفیت است.

او افزود: گونه جهش‌یافته انگلیسی کووید 19 برخلاف کرونای چینی هم تظاهرات متفاوتی در علائم بیماری دارد و همچنین ارگان‌های مختلفی از بدن را درگیر می‌کند و همینطور دارای شدت انتقال بیشتری نیز است. کرونای انگلیسی علاوه بر این عوامل طیف گسترده‌تری از سنین را درگیر می‌کند به شکلی که درحال حاضر کودکانی از دوره نوزادی، شیرخوارگی، اوایل کودکی و کودکان تا زیر 17 سال به این بیماری مبتلا می‌شوند و حتی ممکن است جان خود را نیز از دست بدهند.

این پزشک فوق تخصص بیمارستان کودکان مفید با اشاره به اینکه افزایش شمار کودکان مبتلا به کرونای انگلیسی به دلیل رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی است، بیان کرد: قطعا دید و بازدیدها و سفرهای نوروزی در این روند افزایشی بی‌تاثیر نبودند و علاوه بر آن رعایت نکردن نکات بهداشتی مانند زدن ماسک و پرهیز از حضور در مکان‌های شلوغ از عواملی هستند که باعث شده‌اند در این لحظه تهران و خیلی از نقاط کشور به وضعیت خطرناک و هشدار دهنده قرمز برسند.

او افزود: از نظر درمانی عبور از این دوره بحرانی به جز همکاری مردم و رعایت نکات بهداشتی و پروتکل‌های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، امکان‌پذیر نخواهد بود. چرا که این بیماری درمان قطعی و مشخصی ندارد و فقط با رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توان به آن غلبه کرد و از شیوع بیشتر آن جلوگیری کرد.

دارا درباره اینکه کودکان و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای چه تدابیری برای مواجهه با این بیماری باید داشته باشند، گفت: بیماری‌های زمینه‌ای انواع مختلفی دارند. بعضی از این بیماری‌ها باعث نقص سیستم ایمنی بدن می‌شوند مانند کسانی که تومور دارند، تحت شیمی‌درمانی قرار می‌گیرند، دارای دیابت هستند، مشکلات حاد ریوی دارند، بیمارانی که عمل پیوند داشته‌اند و... . این افراد به دلیل ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن بیش از همه در خطر ابتلا به کرونا هستند و در صورت ابتلا درصد جان‌باختن این افراد بالاتر از دیگر مبتلایان است.

این پزشک فوق تخصص گوارش و کبد درباره تمهیداتی که در بیمارستان کودکان مفید برای کنترل شرایط فعلی در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: این تمهیدات توسط کمیته کنترل عفونت گرفته شده که بر اساس آن بایستی آمار بخش‌های مربوط بیماران الکتیو کم شود و تدابیر لازم را برای افتتاح بخش‌های کووید 19 افزایش دهیم و همچنین از بستری بیمارانی که امکان درمان آنها تا چند هفته آینده وجود دارد اجتناب شود مگر بیمارانی که در شرایط اورژانسی قرار داشته باشند.

او افزود: همچنین تصمیم گرفته شد از ازدحام بیماران در محیط درمانگاه جلوگیری شود و بیمارانی که امکان مشاوره تلفنی را دارند ویزیت شوند مگر بیمارانی که به شکل جدی نیاز به مراجعه به بیمارستان را داشته باشند.

دارا در پایان با اشاره با اینکه بیماران مبتلا به کرونا و نیازمند بستری به طور روزانه به بیمارستان مفید مراجعه می‌کنند، بیان کرد: شرایط فعلی به گونه است که به طور روزانه افرادی در بخش‌های کرونایی بیمارستان بستری می‌شوند اما به همان اندازه نیز کودکانی هستند که بهبود یافته و مرخص می‌شوند. شرایط بیمارستان در وضعیتی است که تمام تلاش پرسنل پذیرش تمامی مراجعان است اما بیمارانی که شرایط قرنطینه خانگی و درمان در منزل را دارند پس از معاینه و توصیه‌های لازم به خانه برمی‌گردند و تنها کسانی بستری می‌شوند که به شکل جدی نیازمند شرایط درمانی بیمارستانی باشند.

گفتنی است تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۰، تعداد دو میلیون و ۲۹ هزار و ۴۱۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۵۵ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶۴ هزار و ۳۹ نفر رسیده است.

//انتهای پیام: ۴

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کودکان و نوجوانان کودکان عضو هیات علمی دانشگاه برنا بیمارستان پزشک سفرهای نوروزی ماسک درمان سیستم ایمنی مشکلات سیستم ایمنی بدن سفرهای نوروزی سیستم ایمنی بدن بیمارستان کودکان بیماری های عفونی بیمارستان مفید کرونا کووید 19 کرونای انگلیسی بیمارستان کودکان مفید کرونای انگلیسی فوق تخصص کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۲۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه

سازمان‌های مختلف وابسته به سازمان ملل با اشاره به وضعیت روانی و جسمی بسیار وخیم کودکان غزه در سایه تداوم تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی، بر لزوم برقراری آتش‌بس فوری در غزه تاکید کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در گزارشی نسبت به آسیب‌های روحی و روانی شدیدی که در نتیجه تجاوزات مستمر رژیم اشغالگر به نوار غزه به کودکان فلسطینی در این منطقه وارد شده است هشدار داده و اعلام کرد که کودکان غزه از سطوح ویرانگر و بالایی از اضطراب رنج می‌برند.

در بیانیه این آژانس آمده است که تیم آنروا با کودکان و نوجوانان در نوار غزه برای کاهش تاثیرات وحشتناک جنگ روی آنها کار می‌کند اما این کودکان وضعیت بسیار اسفباری دارند.

از سوی دیگر «سندی ماکین» مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل متحد با اشاره به وقوع قحطی گسترده در شمال نوار غزه اعلام کرد که غزه از قحطی فراگیر رنج می‌برد و بعد از گذشت 7 ماه از این جنگ ویرانگر، مردم غزه دچار کمبود شدید مواد غذایی و ناامنی غذایی هستند. آنچه که ما در واقعیت روی زمین در نوار غزه می‌بینیم بسیار وحشتناک است و حتی نگاه کردن و یا شنیدن درباره آن هم بسیار سخت می‌باشد و باید هرچه سریعتر آتش بس در این منطقه برقرار شود.

همچنین آنروآ گزارش داد که 90 درصد از مردم نوار غزه به طور کامل برای تامین منابع غذایی خود به ورود کمک‌ها نیاز دارند. در این میان وضعیت کودکان بسیار بد بوده و آنها از کم آبی و سوء تغذیه شدید رنج می‌برند.

از سوی دیگر «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در گزارشی به توصیف وضعیت فوق بحرانی کودکان در نوار غزه اشاره و اعلام کرد که جنگ غزه بسیاری از کودکان را مجبور کرده چشمان خود را ببندند و گورستان‌هایی در رفح وجود دارد که پر از کودکان است‌. حملات هوایی شدید طی این هفته موجب قتل عام شمار زیادی از غیرنظامیان بزرگسال و کودک در رفح شده است. بیش از شش ماه از جنگ در نوار غزه می‌گذرد و این جنگ در حال شکستن سیاه‌ترین رکوردها در جنایت علیه بشریت است. گزارش‌ها نشان می‌دهد که طبق آمار رسمی بیش از 14هزار کودک در نوار غزه قتل عام شده‌اند و با توجه به تهدیدات برای ادامه تجاوزات این اوضاع بدتر می‌شود.

سخنگوی یونیسف هشدار داد که حمله به رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت؛ زیرا رفح در واقع شهر کودکان است، جایی که حدود 600 هزار کودک در آن زندگی می‌کنند. همچنین وضعیت بزرگترین بیمارستان باقیمانده در غزه یعنی بیمارستان اروپایی هم بسیار وخیم است.

وی گفت که من در ماه آوریل گذشته به این بیمارستان سر زدم و جراح کودکان بالای سر کودک کوچکی به نام محمود خم شده بود که بر اثر انفجار موشکی که به خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. این جراح در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟ امروز از 36 بیمارستان غزه تنها 10 بیمارستان هنوز فعال هستند که آنها هم به طور جزئی کار می‌کنند و این در حالی است که همه کودکان غزه نیاز به مراقبت‌های بهداشتی دارند.

یونیسف:اجساد متلاشی شده کودکان غزه دلیلی بر توحش اسرائیل استیونیسف: 600 هزار کودک در رفح گرسنه و وحشت‌زده هستند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود