Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، فرید ایمانزاده، در حاشیه افتتاح بخش ریه کودکان بیمارستان مفید، با تاکید بر نقش پررنگ خیرین در عرصه های مختلف کشور، از جمله حوزه سلامت، به کمک های آنها در این بیمارستان اشاره کرد و افزود: مبلغ ۱۷۰ میلیون تومان در مرکز تحقیقات گوارش، کبد و تغذیه، مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان در واحد آندوسکوپی، ۸۸۷ میلیون تومان در بخش گوارش، ۶۰۰ میلیون تومان در بخش ریه، مبلغ ۴۰ میلیون تومان در بخش درمانگاه، مبلغ ۷۵ میلیون تومان در اتاق سی تی اسکن و سرب کوبی، ۱۰۰ میلیون تومان درواحد ایمونولوژی و ۱۲۰ میلیون تومان در اتاق عمل های اورژانس توسط خیرین در این بیمارستان هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بیشتر بخش های بیمارستان از نظر بافتی فرسوده بود و نیاز به بازسازی اساسی داشت. اتاق های ۸ تخته در بخش گوارش به اتاق های ۳ تخته، VIP و ایزوله تبدیل شد. اولین بخش فوق تخصصی ریه اطفال کشور با ۱۸ تخت شامل ۲ تخت در اتاق ایزوله، ۲ تخت در اتاق VIP و ۱۴ تخت عمومی با هزینه ساخت و تجهیز ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان نیز راه اندازی شد.

ایمان زاده، با اشاره به ایجاد مرکز تحقیقات گوارش به عنوان اولین مرکز تحقیقات این حوزه در کشور، افزود: اتاق عمل های اورژانس به ۲ اتاق افزایش یافت و بخش عفونی بیمارستان نیز به همت خیرین بازسازی شد.

رئیس بیمارستان کودکان مفید، با بیان اینکه این بیمارستان با ۳۲۲ تخت بیشترین تعداد ارجاع در بین بیمارستان های کودکان کشور و خاورمیانه را دارد، عنوان کرد: ۴ اتاق در درمانگاه به همت خیرین ساخته شده که باز هم کم است.

به گفته وی، تابلو های برق، بویلرها و دیگ های بخار موتورخانه و چیلرهای بیمارستان با هزینه ۹۷۰ میلیون تومان تعویض و بهسازی شد.

ایمان زاده، جمع مبالغ هزینه شده در حوزه تجهیزات، وسایل پزشکی و غیرپزشکی توسط خیرین را ۱۲ میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: از طرفی بالغ بر ۲ میلیارد و ۷۶۴ میلیون تومان جهت پرداخت صورتحساب بیماران از ابتدای سال ۹۶ از سوی خیرین هزینه شده است و به طور کلی کمک های صورت گرفته از سوی خیرین مبلغی حدود ۱۸ میلیارد و ۷۳۶ میلیون تومان گزارش شده است.

وی همچنین از احداث مرکز جامع تصویربرداری کودکان، بازسازی کامل بخش نفرولوژی و دیالیز، بازسازی اتاق عمل اصلی، احداث اتاق بیهوشی و بازسازی انبار دارویی در آینده ای نزدیک خبر داد.

کد خبر 4808912

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمارستان مفید آلودگی هوا وزارت بهداشت سرطان سازمان بیمه سلامت رادیوتراپی سازمان غذا و دارو آلودگی هوا بیمارستان بیمه اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ویروس آنفلوانزا خدمات درمانی طب سنتی تجهیزات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۹۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب

به گزارش صدای ایران از انتخاب،بانکی‌پور، نماینده مجلس در خصوص لایحه حجاب و عفاف گفت که تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید وصل به فراجا شوند.

به گزارش «انتخاب»؛ بخش‌هایی از اظهارات وی به شرح زیر است:

راه حل فرهنگی ما در این لایحه بلند مدت و راه حل‌های اقتصادی ما راه حل‌های کمکی میان مدت هستند.

مجازات‌ها را طبقه بندی کردیم. اخرین طبقه عابر یا فردی که در فضای مجازی کشف حجاب کرده است ان هم به صورت جریمه.

برای کسی که کشف حجاب کرده بار اول یک میلیون و نیم جریمه معلق نوشته می‌شود.

اگر مجددا تصویر وی در دوربین‌ها دیده شد جریمه دوم ۳ میلیون تومان می‌شود بعلاوه یک و نیم میلیون میشود بنابراین ۴ میلیون و نیم برایش نوشته میشود که بعد از سه هفته باید پرداخت شود.

برای اینکه هویت فرد به طور کامل شناسایی شود تمام دوربین‌های فروشگاه‌ها و ادارات لینک به فراجا می‌شود.

در قانون حجاب و عفاف گفتیم تمام دستگاه‌های دولتی و خصوصی باید دوربین‌های خود را در اختیار فراجا قرار دهند.

در این لایحه، وزارت‌های صمت و اقتصاد و شهرداری‌ها بیشترین وظیفه را بر عهده دارند.

مالیات‌های محصولات حجاب باید صفر شود و وزارت اقتصاد هم تسهیلات بدهد.

شهرداری‌ها را موظف کردیم ۲۰ تا ۳۰ درصد بوستان‌ها را به بوستان‌های اختصاصی بانوان تبدیل کنند.

مجازات تعریف کرده ایم و ضمانت اجرا‌ها بسیار بالاست.

کتاب‌های درسی در تمام مقاطع باید اصلاح شود.

گشت ارشاد یا طرح نور الان طبق همان قانون سابق اجرا می‌شود، به محض اینکه این لایحه عفاف و حجاب اجرا شود دست پلیس خیلی باز می‌شود.

الان حداکثر ۱۰ درصد جامعه بی حجاب یا بد پوشش است که با اجرای این قانون به کمتر از یک درصد کاهش پیدا می‌کند، چون بخش زیادی از این‌ها معاند نیستند بلکه جوگیر و... بوده اند.

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب